X-More

Het adres voor een maatje meer!

Welkom bij X-More!

Mode voor dames met een maatje meer! Op zoek naar kleding voor een maatje meer dan ben je bij ons op het goede adres! Trendy hippe kleding waar je je goed in voelt en niet onbelangrijk voor een aantrekkelijke prijs.


Wie zijn wij

X-More is een kleine klachtgerichte onderneming die gespecialiseerd is in verschillende modestijlen voor jong en oud met een maatje meer. Onze mode bestaat uit een collectie van bekende en onbekende merken en begint bij maat 40 t/m 64. Wij vinden het leuk dat je een kijkje bent komt nemen in onze webshop en we wensen je veel shopplezier.

Meer weten?

U vindt onze kleding zowel online als op de markten waar wij staan. Blader door de collecties, stel uw vragen door contact met ons op te nemen of u kijkt op onze marktlijst om te zien of we bij u in de buurt staan zodat u gezellig een bezoekje kunt brengen in onze boetiek op de markt.

Over X-More

Mode voor dames met een maatje meer! Op zoek naar kleding voor een maatje meer dan ben je bij ons op het goede adres! Trendy hippe kleding waar je je goed in voelt en niet onbelangrijk voor een aantrekkelijke prijs. » Meer over X-More

Marktdagen

Maandag Hardenberg centrum 8.00/13.00
Dinsdag
Ommen centrum 8.00/13.00
Woensdag
Dedemsvaart centrum 8.00/13.00
Donderdag
Lemmer centrum 13.00/17.00
Vrijdag
Olst 11.00/16.30
Zaterdag
Emmer-Compascuum centrum 9.00/13.00